مزه ها و تاثیرات آنها در غذاها ما هر روزه و طی عمر خود مواد غذایی مختلف میل می کنیم و طی تجربه چیزهایی از مزه ها می آموزیم . ولی نمی توانیم در جا شرح کاملی از اثر بخشی هر مزه در غذاهای مختلف و یا ترکیب مزه ها با یکدیگر ارائه کنیم . اما پزشک دانشمندایر ان پور سینا در کتاب قانون جلد دوم به تاثیر مزه ها برروی غذاها پرداخته و فهرستی از آنان بصورت زیر بدست می دهد: "• اثر مزه شيرين عبارتند از: پخته گردانيدن، نرم كردن، تكثير غذا. منبع

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بارونه علم و سبک جدید سرگرمی،حاشیه،اخبار،همه عکس،ورزش،دانلود،تفریحی،و... رونق تولید یکی از ارکان پدافند غیرعامل تعمیرات وسایل برقی ariaomran •[رَنگین کَمونِ اُتاقِ 23????]• دستگاه تولید فیلتر هوا محتاج عشق