مزه ها (۲): ترکیب مزه ها ادامه از نوشتار پیشین در نوشتار پیشین نظرات پو رسینا را در مورد مزه های مختلف و اثر آنها بر غذا به اطلاع رساندم . در این نوشتار نیز از همان کتاب قانون جلد دوم اثر ترکیب مزه ها با یکدیگر را مورد بحث قرار می دهم : پور سینا در ادامه از ترکیب مزه ها با یکدیگر سخن گفته و فهرست ترکیب آنان را این گونه توضیح می دهد: آميختگي مزه ها گاهي دو مزه در يك جسم گرد هم آمده اند مثلا: 1 (تلخي و قبضي در افشره گياه فيل . ترکیب ,نوشتار ,نوشتار پیشین منبع

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

محسنی بوک بهداشت در آرایشگاه ها پری دراما فروش فلزیاب شیراز مرجع به روز و تخصصی معماری پارس فان پکیج کیت سایت آموزشی سرنا مطب ایمپلنت تهران|دکتر وحید دهقان zahra-hamedani